Medlemskap och avgifter


För att klättra hos oss behöver du betala entréavgift, tremånadersavgift eller årsavgift. Du behöver även vara medlem i svenska klätterförbundet (SKF) där en klätterförsäkring ingår. Är du redan medlem räcker det med att betala års-/tremånadersavgift hos oss. Årsavgiften gäller per kalenderår. tremånadersavgiften gäller från överenskommet datum, till och med samma datum tre månader senare, till exempel: 19e januari till och med 19e april. 

För att klättra på repväggen behöver du även grönt eller rött kort. Du kan läsa mer om kurser för detta genom att klicka här.
medlemsskap - KMlalla


MEDLEMSKAP (SKF)

Vuxen (20+ år): 350 SEK
Barn och ungdom (0-19år): 175 SEK.


VÄGGKORT
ÅRSAVGIFT VÄGGKORT
Vuxen (20+ år): 1150 SEK
Student (20+ år): 650 SEK
Ungdom (13-19 år): 625 SEK
Barn (0-12 år): 325 SEK

TREMÅNADERSAVGIFT VÄGGKORT
Vuxen (20+ år): 650 SEK
Student (20+ år): 450 SEK
Ungdom (13-19 år): 325 SEK.

Förälder som är aktivt med på barn/ungdomsklättring behöver ett medlemskap i vkk men behöver inte betala väggkort för sig själv om denne inte ska klättra.


ENGÅNGSAVGIFT
Engångsavgift för ickemedlemmar:
Vuxen (13+ år): 100 SEK
Barn (0-12 år): 50 SEK

Du behöver grönt eller rött kort för att använda repväggen. Försäkring ingår i engångsavgiften. Betalas med Swish till aktuell öppethållare i silon.


LÅN AV KLÄTTERUTRUSTNING
Sele: gratis
Klätterskor: 20SEK/tillfälle. 
Betalas med Swish i silon.


TECKNA MEDLEMSKAP/VÄGGKORT:
Du kan teckna medlemskap/väggkort i silon där du enklast betalar med swish men du kan även betala till bankgiro 5026-6204. Observera att medlemskapet eller väggkortet inte gäller innan betalningen har kommit in till oss.

Skriv namn, adress, personnummer (för försäkringen), e-postadress och vad betalningen gäller. Om du inte får plats med all information eller är osäker på hur mycket du ska betala så kan du skicka ett mail till vår kassör: kassor@visbyklatterklubb.se.

Medlemsskap - KMgrupp